Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους τους συνεργάτες-δασκάλους μας και όλους τους πελάτες – φίλους που μας στηρίζετε από την πρώτη στιγμή.

Melissa farm

Η αγάπη μας για τη φύση, για έναν αυθεντικότερο τρόπο ζωής και για τα φυσικά προϊόντα μας οδήγησε να φύγουμε από την Αθήνα πριν από 14 χρόνια για μια νέα ζωή στην επαρχία, στο γραφικό χωριό της Αρχαίας Επιδαύρου.

Ήταν για εμάς μια πρόκληση γνώσης και επιτυχίας. Με υπομονή και επιμονή, με έμπνευση και όραμα για το πολύτιμο προϊόν της κυψέλης, ΤΟ ΜΕΛΙ, δημιουργήσαμε στην Αρχαία Επίδαυρο μια μικρή μελισσοκομική μονάδα. Η Επιδαύρια γη, πλούσια σε χλωρίδα, μας προσφέρει απλόχερα την πρώτη ύλη :  εσπεριδοειδή, άγριες λεβάντες, θυμάρι, θρούμπι, φασκόμηλο πεύκα και χαρουπιές. Αλλά και όλη η Πελοπόννησος – αφού κάνουμε νομαδική μελισσοκομία- με το ιδιαίτερο ανάγλυφό της και τη βιοποικιλότητά της, μας χαρίζει τα δώρα της.

Όραμά μας αποτελεί να δημιουργούμε εξαιρετικά αγνά προϊόντα  από τον πολύτιμο κόσμο της μέλισσας τόσο ως προς την ποιότητά τους όσο και ως προς τη γεύση τους.